Γράμμα απο τον Άγιο Βασίλη Δωρεάν για εκτύπωση !

Γράμμα απο τον Άγιο Βασίλη Δωρεάν για εκτύπωση


Γράμμα απο τον Άγιο Βασίλη Δωρεάν!

Υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να βλέπεις χαρούμενα προσωπάκια που περιμένουν με λαχτάρα τον Άγιο Βασίλη;

Πλησιάζουν οι γιορτές. Η πόλη έχει φορέσει τα γιορτινά της στολίδια. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι είναι στολισμένο με πολύχρωμα μπαλάκια, καμπανούλες, αγγελάκια και πολλά λαμπερά φωτάκια. Όλοι είναι χαρούμενοι. 

Εδω θα βρεις υλικό εκτυπώσεων για ότι χρειάζεσαι.Για τα
γράμματα του Αη Βασίλη υπάρχουν πολλά εμέις σας δείχνουμε κάποια που μας άρεσαν περισσότερο, εσείς βρείτε το δικό σας Γράμμα απο τον Άγιο Βασίλη Δωρεάν ή εκτυπώστε καποιο απο τα παρακατω.

Στο διαδύκτιο κυκλοφορούν πολλές δωρεάν εκτυπώσιμες επιστολες για να γράψεις γράμμα στον Άγιο Βασίλη δωρεάν και είναι όλα τόσο όμορφα ! Μπορείτε εύκολα να τα εκτυπώσετε αφου αποθηκεύστε τα με δεξί κλικ-αποθήκευση ως…στον υπολογιστή σας,τις ανοίγετε και εκτυπώνετε. 

Γράμμα απο τον Άγιο Βασίλη Δωρεάν

Γράμμα απο τον Άγιο Βασίλη Δωρεάν

Γράμμα απο τον Άγιο Βασίλη Δωρεάν

Φακελος απο τον Άγιο Βασίλη Δωρεάν

Πιστοποιητικό απο τον Άγιο Βασίλη Δωρεάν

Βέβαια επειδή η τεχνολογία προχωράει να σας πω οτι  ανακάλυψα πρόσφατα μια καινούργια εφαρμογή και ανυπομονώ να φτάσουν τα Χριστούγεννα για να την δοκιμασω και να δω τη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παιδιών μου. 

Πώς λειτουργεί; Το Santaletter.gr είναι μια πλατφόρμα μέσα από την οποία μπορείς να φτιάξεις το δικό σου προσωποποιημένο βίντεο με τον Άγιο Βασίλη να μιλάει στο παιδί σου ζωντανά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις το όνομά του, το δώρο που θέλει καθώς και άλλα στοιχεία που θα κάνουν το παιδί να πιστέψει στο θαύμα των Χριστουγέννων και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο!

Καλά Χριστούγεννα !